Linses Lounge deler adresse på Islands Brygge med Tattoo Artistico, der også ejes af Linse Kessler. Tatovørforretningen er dog ikke gået konkurs.
Linses Lounge deler adresse på Islands Brygge med Tattoo Artistico, der også ejes af Linse Kessler. Tatovørforretningen er dog ikke gået konkurs.
Det kører ikke rigtigt for bokseren Mikkel Kesslers storbarmede søster Linse. Først forsøgte hun sig med at drive stripklub, den gik ikke, og så gik hun konkurs. 

Den 27. december blev hendes skønhedsklinik Linses Lounge så også begæret konkurs, og det fremgår nu af et dekret fra Sø- og Handelsrettens skifteret, at selskabet i onsdags blev taget under konkurs-behandling.

Linses Lounge ApS har den seneste tid haft store økonomiske vanskeligheder. Noget hun ellers tidligere har afvist overfor BT.

Linse Kessler


- Mit firma kører fint. Følg dog i det mindste lidt med i dit forsøg på at smadre andre mennesker. (...) Skam dig som menneske og som journalist. Og husk at skrubbe over på den anden side af gaden, hvis du skulle løbe ind i af mig, lød det i september fra den temperamentfulde kvinde, da BT skrev, at hendes firma havde et underskud på 61.624 kroner, en negativ egenkapital på 206.481 kroner og en gæld på 262.093 kroner.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Linse Kessler til den seneste konkurs.

Linses Lounge har adresse på Reykjaviksgade 5 på Islandsbrygge, hvor Linse Kesslers tatovørforretning - Tattoo Artistico - også har hjemme.

En medarbejder i Tattoo Artistico siger til BT's udsendte, at tatovørforretningen ikke er gået konkurs og stadig har åbent.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.