Det er ingen hemmelighed, at medlemmerne af familien Kessler fra det populære realityprogram 'Familien fra Bryggen' er begejstrede for de firbenede venner.

Så da familien mandag offentliggjorde, at deres elskede mor, mormor og oldemor 'Mopper' efter længere tids sygdom var gået bort, så blev det naturligt også til et centralt spørgsmål, hvad der skulle ske med Moppers hund Tanja.

Men dét spørgsmål får familiens mange fans og følgere nu svar på. På sin Facebookprofil fortæller Linse Kessler lørdag, at der allerede var arrangeret en løsning med hunden for seks måneder siden, da 'Mopper' blev syg.

'Rigtig mange spørger til Mopper's hundepige Tanja, og jeg kan med glæde fortælle at hun er i de allerbedste hænder og omgivelser.  Da Mopper blev konstateret syg for 6 mdr siden, var det allerede begyndt at halte med gåture og i det hele taget overskud, Tanja flyttede hjem til mig og mine rødder, og hjemme gik det supergodt,' skriver hun i opslaget.

Men det har vist sig at være lidt af en udfordring for Linse at adoptere Tanja. Hendes loyalitet lå nemlig kun ét sted.

'Så snart vi kom på gaden, havde hun kun EN ting i hovedet, HJEM TIL MOPPER, og hun stak faktisk af og løb hjem til Mopper's opgang,' forklarer Linse til sine følgere.

Som de hunde-entusiaster familien er, kunne de godt se, at situationen var uholdbar - både for vovsen og for dem.

'Det var synd for hende og mega stressende,' skriver Linse.

Heldigvis har familien Kessler et stort netværk af mennesker med en ligeså glødende passion for dyrevelfærd som dem selv. Derfor gik der ikke lang tid, før Tanja fik muligheden for at få et nyt hjem med rammer, som umiddelbart lyder som en rigtig hunde-drøm.

'Mine 2 vidunderlige venner og deres datter, tilbød straks at hun flyttede op til dem på landet. Så Tanjamusen lever det fede liv, med 4 hunde, 5 katte, 30 høns og 2 Påfugle. Og det allerskønneste er, at der blir hun resten af sit liv #allehundefortjenerdetbedste,' sluttede hun sit opslag.

Hvordan og hvornår 'Mopper' skal stedes til hvile, vides endnu ikke. Men i et åbenhjertigt interview i Aftenshowet på DR torsdag aften kunne Linse Kessler afsløre, at det i hvert fald bliver en privat og ikke-religiøs ceremoni.

»Mopper tror ikke på Gud. Hun sagde: 'Det er det sidste, du gør over for mig. Du må ikke putte mig ind i en kirke, hvor folk sidder og græder'. Så det kan jeg ikke gøre, for så græder vi allesammen. Det bliver på en lidt mere hemmelig måde. På vores måde,« fortalte Linse Kessler.