Der er opstået krisestemning i Egedalsvænge, Kokkedal, efter et smalt muslimsk flertal i afdelingsbestyrelsen, i følge Frederiksborg Amtsavis, har vendt tommelfingeren ned til at bruge penge på et juletræ i år - selvom samme bestyrelse netop har brugt 60.000 kroner på en muslimsk fest.

Det er en stakåndet og kortfattet bestyrelsesformand for afdelingsbestyrelsen i Egedalsvænge, Karin Leegaard Hansen, der tager telefonen, da bt.dk ringer hende op onsdag formiddag.

Efter en kort introduktion, afbryder Karin Leegaard Hansen brat:

- Du ringer på baggrund af en artikel i Frederiksborg Amtsavis, siger du? Det kan jeg sådan set godt gætte mig til. Men jeg har altså fået afløser på lige nu, jeg bliver simpelthen stresset af det her. Der er ikke gået to minutter i dag - så ringer den næste, siger hun til bt.dk.

Efter en kort pause tager Steffen Morild, Formanden for boligselskabet 3B, over. Han fortæller, at boligerne i Egedalsvænge hører under 3B, og at han og Direktør Bent Frederiksen er taget ud til bebyggelsen for at finde ud af, hvad der er op og ned i sagen.

- Det er virkelig kommet bag på os det her. Det er en afdeling, hvor der ikke plejer at være problemer af kulturel art. Tingene har altid foregået i ro og orden. Vi har ikke haft mulighed for at tale med bestyrelsen endnu, men nu går vi ind i dialog med beboerdemokratiet herude. Mere kan jeg ikke sige lige nu. Vi kan snakkes ved senere, siger Steffen Morild.

Bt.dk har talt med flere medlemmer af afdelingsbestyrelsen, der dog endnu ikke ønsker at udtale sig om sagen.