Øverst fortæller Tulle Krøyer om chikanen

Tulle Krøyer og hendes kone er lettede over, at Nordjyllands Politi fredag eftermiddag anholdte og sigtede en 39-årig mand fra Mariagerfjord Kommune for at stå bag foreløbig tre af de tilfælde af hærværk, parret i de seneste måneder har været udsat for på grund af deres seksualitet. Nemlig for at kaste tre poser fyldt med hundelort på familiens ruder, for at kaste gammelt madaffald over i familiens baghave og for at ødelægge nogle hækplanter i parrets have.

- Vi er selvfølgelig glade for, at der er foretaget en anholdelse i sagen og for, at politiet har taget sagen alvorligt og har efterforsket den, fortæller Tulle Krøyer til Randers Amtsavis.

Nervøse over løsladelse

Politiet har dog valgt at løslade den 39-årige mand, mens sagen bliver efterforsket yderligere. Den beslutning kommer ikke bag på Tulle Krøyer, der selv arbejder som jurist, men den betyder alligevel, at parret stadig ikke kan gå afslappet på gaden.

- Jeg kender jo godt systemet, så det er ingen overraskelse. Men for os gør det selvfølgelig, at vi ikke går så afslappet på gaden, fortæller hun til avisen og fortsætter:

- Vi ved jo ikke, hvem det er, politiet har anholdt. Derfor ved vi heller ikke, om det er en, vi pludselig risikerer at støde på, ligesom vi ikke ved, hvad vedkommende kan finde på.

Tulle Krøyer understreger desuden, at hun ved, at der kan gå lang tid, inden der falder dom i sagen, men hun håber dog, at sigtelsen betyder, at hendes familie nu får lov at leve i fred:

- Jeg håber selvfølgelig, politiet har fat i den rigtige, og at der nu falder ro på, fordi den sigtede ved, at politiet har kig på ham, understreger hun over for Randers Amtsavis.

Læs mere om politiets arbejde med sagen her.