Nu er den 47-årige Michael Christensen, der siden august har ligget strandet på Vicente Sotto Hospital i Cebu City i Filippinerne, endelig kommet hjem til Danmark igen. 

Det oplyser Janne Tholstrup, som har stået bag den indsamling på Facebook, der har skaffet penge til den kvæstede mands hjemtransport.

- Jeg kan med glæde og stolthed i hjertet fortælle, at Michael nu er landet på dansk jord og at han er modtaget på en afdeling. Forældrene og familien er informeret om hvor. Turen har været lang og hård, men det gik godt, og Michael har klaret det fint.


Michael Christensen blev alvorligt såret, da han kørte galt på en motorcykel under et ophold på Filippinerne. Han har ingen rejseforsikring, og hans forældre har allerede betalt store summer til sønnens behandling i det fjerne Østen.

Den 47-årige dansker kan ikke gå, knap nok tale, og han er blevet stærkt afkræftet efter de mange måneders ophold i en hospitalsseng.

Janne Tholstrup fra København læste om Michael ved et tilfælde og besluttede at kaste sig ind i kampen for at redde den alvorligt syge mand. Hun startede en indsamling på Facebook og har på få måneder fået samlet mere end 360.000 kroner sammen til at dække hjemtransporten.

- Tusinde tak for et godt samarbejde. I har været fantastiske. Sammen kan man “næsten” alt, skriver Janne Tholstrup i pressemeddelelsen.