DR skrotter et 'Fuckbois' afsnit. Nu kommer der kun tre - og ikke fire.

DR3's programserie 'Fuckbois' har skabt debat, samt fået en del negativ opmærksomhed.

Men programmet har på trods af dét stadig mange seere. Seere, der onsdag kunne gå skuffede i seng, da andet afsnit blev udskudt. Og seere der nu igen kan blive skuffede, da DR3 har valgt at droppe et fjerde afsnit.

Sarah Cecilie Simone Hansen, der er presserådgiver hos DR, forklarer, at de ikke har indhold nok til fire afsnit alligevel.

»Når der, som det er tilfældet er med Fuckbois, bliver klippet helt op til deadline, er det svært at vurdere, præcis hvor mange afsnit indholdet egner sig til. Nu er der skabt et overblik, og på baggrund af det, er det blevet vurderet, at indholdet egner sig bedre til tre afsnit end til fire afsnit. Det er ikke nogen ukendt procedure at rette til således, at indholdet bliver udgivet over det antal afsnit, det egner sig bedst til,« siger Sarah Hansen.

De tre unge fyre på 19 år fik efter første afsnit en del 'hate', som de selv kalder det.

Seere er forargede over drengenes måde at omtale piger på.

Blandt andet har de i programmet en konkurrence om, hvem der kan score flest piger. Den ene af fyrene, Kim Taggaard, har rekorden på 40. Men konkurrencen handler ikke kun om, hvor mange de kan score, men også om, hvor pæne de er. Det vurderer de på en skala 'fra 1-10'. I programmet siger den ene 'fuckboi', Mikki Wisler blandt andet.

»Vi vurderer pigerne på en skala fra 1-10, hvor 1 er rigtig grim, 5 er middel og 10 er rigtig dejlig. Hvis man scorer en 10'er så får man rigtig gode 'creds' fra drengene.«

På grund af den voldsomme had de har fået fra seerne, hævdede de 19-årige 'fuckbois', at DR havde opstillet og manipuleret programmet. De mente blandt andet, at DR havde klippet i programmet, og fortalt dem, hvad de skulle gøre. Blandt andet forklarede de, at konkurrencen om piger, er noget DR bad dem om.

Men siden har de udtalt, at det heller ikke er tilfældet. De har trukket sine anklager tilbage samt forklaret, at det var den negative respons, der fik dem til at anklage DR.

DR3's programchef, Mads Kromann, har også fortalt, at det ikke er tilfældet, at DR har manipuleret og opstillet programmet.

Næste afsnit af 'Fuckbois' udkommer den 18. februar.