Kinddans med chefen? En tur i kopirummet? Eller syg og dårlig midt i risalamanden, mens alle kolleger ser på?

Fredag aften går det løs på mange arbejdspladser landet over, når medarbejdere og chefer hælder julesnapsen gå ind og forstanden ud til den årlige julefrokost.

Og gode og dårlige historier fra de traditionsrige gilder er der nok af. Flere af BTs læsere har været så venlige at dele nogle af dem på nettet, og vi kan godt afsløre, at der er stor forskel på, hvad læserne opfatter som en kikset aften med kollegerne.

Èn mener, at den værste julefrokost var den, hvor han blev nødt til at tage konen med.

En anden blev slået ned af chefen, mens han sad og kyssede en pige, som den spritstive chef ellers havde udset sig.

Og en tredje ærgrer sig over, at han afslog at kysse med firmaets hotteste sild, fordi han havde kone og tre børn - for så senere at opdage, at hans egen kone bedrog ham og skred året efter.

Og endelig er der én, som er ked af, at hun slet ikke er blevet inviteret med til julefrokost - for det er den værste julefrokost, skriver hun.

Her er et uddrag af andre læseres juleeventyr.

Ida skriver:

'Min værste julefrokost var for tre år siden, da jeg ventede mit første barn. Jeg var til julefrokost med den gamle gymnasieklasse, og halvvejs inde i aftenen fik jeg en besked, at jeg skulle ringe min daværende kæreste op. Han meddelte mig, at han havde fundet en anden og ikke ville have mere med mig eller mit barn at gøre. Efter tre år med ham, blev jeg selvfølgelig meget ked af det, og var ikke med til resten af festen.. Det var en rigtig sur aften!'

Og lidt mere fra utroskabs-genren:

Malene husker særligt julefrokosten på sit nye job: '...lige startet på jobbet tre uger inden julefrokosten. Finder ud af, at chefens mand er min eks-kæreste fra fem år tilbage. Chef fortæller, de har seks års dag, to dage efter julefrokosten.

Nogle steder går det tilsyneladende lidt for heftigt for sig:

Karina fortæller: 'Et sted, hvor begge chefer blev så stive, og den ene var sammen med to ansatte.'

Hvad er din vildeste, værste eller mest kiksede julefrokost. Skriv din historie i kommentarfeltet på vores Facebookopslag, som du kan se herunder, eller send det til os i indbakken på Facebook.