LA-politikeren Karina Bergmann har skabt stor latter på de sociale medier med sit seneste Facebook-opslag.

Her har Karina Bergmann lagt et billede op af sig selv med teksten: 'Nej, det er ikke mig med brylluppet på rådhuset,'.

Opslaget er en klar henvisning til den udskældte borgmester Anna Mee Allerslev, der de seneste måneder er blevet viklet ind i flere dårlige sager - blandt andre hvordan Anna Mee Allerslev i strid med de nedskrevne regler for Københavns Rådhushal kvit og frit lånte rådhushallen til sin bryllupsreception og dermed sparede den normale lejeudgift på 65.000 kroner.

Karina Bergmanns opslag har i skrivende stund over 1.000 likes og er blevet delt knap 200 gange.

Og joken falder i god jord hos de fleste.

Thomas Graholy tager joken videre, og spørger om Karina Bergmann ikke også er Nordkoreas diktator, Kim Jong-un.

Morten Knudsen morer sig også og skriver, at Karina Bergmann måske ikke skal giftes på rådhuset lige foreløbigt.

Den bold griber Karina Bergmann hurtigt og svarer, at han ikke skal bekymre sig om det.

BT har talt med Karina Bergmann, der fortæller, at hun fik idéen fra en ven, der tænkte, at det kunne være sjovt. LA-politikeren har rent faktisk prøvet at blive forvekslet med Anna Mee Allerslev.

»På de sociale medier er det sket en gang, hvor jeg havde skrevet et opslag på min politiker-side, og så svarede personen, at 'det var fandeme ikke i orden med den sag,' hvor han tydeligvis henviste til Anna Mee Allerslev,« siger hun og nævner også en gang fra virkeligheden:

»Og under kommunalvalget i 2013 kom der en fra DF over og stillede sig foran mig med iskolde øjne og sagde: 'Anna Mee'!, og så gik han bare. Jeg fandt aldrig ud af, om han rent faktisk troede, det var mig,« siger Karina Bergmann, der er glad for at få så meget opmærksomhed.

»Jeg synes selv, det er sjovt. Og det ville være ærgerligt, hvis jeg mistede stemmer på, at nogle forvekslede mig med hende,« siger Karina Bergmann, der ikke har hørt fra Anne Mee selv efter opslaget.

Karina Bergmann vil nu oprette en donationsside, hvor man kan sende penge ind til, at plakaten skal blive hendes officielle valgplakat, som hun så vil trykke og hænge op til kommunalvalget.

Tidligere har andre også joket med Anna Mee Allerslev. Blandt andre en bruger på Twitter, der lagde dette billede op, der henviser til, at Anne Mee Allerslev stillede sin embedsmand 84 spørgsmål om hendes private bryllup.

Vis mere