En kvindelig bilist måtte med helikopter overføres til traumecenteret på Rigshospitalet efter en alvorlig ulykke syd for Frederiksværk i Nordsjælland sent mandag eftermiddag, skriver lokalavisen.dk. Hendes tilstand er mandag aften stadig kritisk, oplyser vagtchefen ved Nordsjællands Politi til hjemmesiden.

To biler stødte ved 16-tiden mandag frontalt sammen på rute 211, Frederikssundsej i nærheden af St. Havelse. Bilerne blev ført af en kvinde og en mand og der var ingen passagerer i nogen af dem.

- Den ene part er en mand, og det er ham, der forårsager uheldet. Han er kommet over i den anden vognbane, formentlig i forbindelse med en overhaling, fortæller vagtchef Ole Hestbæk til ekstrabladet.dk.

De to billister blev begge fastklemt efter ulykken og måtte skæres fri af falckreddere. Ifølge Lokalavisen.dk var de begge ved bevidsthed efter sammenstødet.

Den kvindelige billist blev  fløjet til Rigshospitalets Traumecenter med livstruende kvæstelser. Den mandlige billist blev kørt til Hillerød Sygehus. De foreløbige meldinger lyder på at han i hvert fald har brækket benet. Det skriver lokalavisen.dk.

Det er endnu uvist, hvor hurtigt bilerne kørte. En bilinspektør skal nu undersøge ulykkesstedet.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.