Ved du noget om sagen? Så hører BT meget gerne fra dig. Send en mail til 1929@bt.dk eller skriv en besked til os her på Facebook.

Et besøg hos Sunset Boulevard på Hovedbanegården i København fik en kunde til at alarmere Fødevarekontrollen, hvilket nu er resulteret i en bøde til fastfood-kæden.

 

Det fremgår af fødevarekontrollens rapport fra det seneste besøg i restauranten tidligere på måneden.

I løbet af godt to timer fandt kontrollen, der rykkede ud til fastfood-filialen i hovedstadens centrale station efter en forbrugerhenvendelse, en lang række problemer med rengøringen i restauranten, hvilket udløste en sur smiley samt en bøde på 10.000 kroner.

‘Brune salatrester i bunden af køleskab, fedtede snavsede belægninger på vindue og snavs på væg bag ovn og ved rist,' var blandt fundene.

'Riste i udsugning over bøfsteger er sorte af sod, gummilister på flere køleskuffer fremstår med gammelt snavs’, og ‘plastkasse, hvori der opbevares forberedte sandwichs, fremstår med vand og gamle madrester indeni og snavs og brødkrummer på kanter udvendigt,' fremgår det videre af kontrolrapporten.

Driftschef hos Sunset Boulevard, Jens Baisner, skriver i en mail til BT, at fastfoodkæden straks har fået rengjort restauranten.

‘Ordentlig hygiejne har højeste prioritet. Tingene skal være i orden. Derfor tog vi straks de nødvendige skridt for at rette op på anmærkningerne, og samtlige forhold i kontrolrapporten blev med det samme bragt i orden,’ skriver han og fortsætter:

‘Vi er selvfølgelig derudover i gang med at undersøge, hvordan vi overhovedet kan komme hertil. Ingen skal være i tvivl om, at de pågældende anmærkninger er helt uacceptable for Sunset Boulevard.’