Falck har haft en travl start på ugen med næsten 300 udrykninger til nødstedte bilister.

Host, host. Det er ikke kun mennesker, der kan komme til at skrante lidt, når temperaturen kommer under frysepunktet og bliver suppleret med en ordentlig dynge sne.

Landet over har bilisterne haft særdeles svært ved at sparke liv i deres automobiler. Og det har givet en hektisk start på ugen for de ansatte i Falck.

- Det er primært folk, der har haft svært ved at starte bilen, som Falck har været ude for at hjælpe. Vi har foreløbigt været ude og hjælpe 265 bilister med at få startet motoren. Og så har vi hjulpet cirka 20 med at komme fri af is og sne, siger kommunikationschef i Falck, Louis Honoré, kort før klokken otte mandag morgen.

Men Falck var forberedt på, at det kunne blive en travl morgen.

- Sådan en mandag efter en kold weekend har folk traditionelt svært ved at få startet motoren, så vi har sat ekstra mandskab ind både på vejene og ved vores telefoner, siger Louis Honoré.

Han råder bilisterne til at komme af sted i god, og:

- Hvis man har svært ved at få startet motoren, så er det en god idé lige at sætte lyset på i nogle sekunder og slukke det igen for derefter at starte motoren igen. Det kan godt give motoren et ekstra kick.

DMI lover sne og frost resten af ugen og formentlig frem til i hvert fald midten af december.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.