Kælken kan snart findes frem igen. Bornholm har allerede kælkevejr, og resten af landet får det i løbet af tirsdagen oplyser TV2 Vejret.
Kælken kan snart findes frem igen. Bornholm har allerede kælkevejr, og resten af landet får det i løbet af tirsdagen oplyser TV2 Vejret. Foto: Jeppe Bjørn Vejlø
På Bornholm har de allerede fundet kælkene frem. Her er der faldet 15-20 centimeter sne. Men resten af landet må have tålmodighed et par dage endnu. Lørdag og søndag vil der være lette snebyger især på Sydsjælland, Lolland og Falster og i det sydfynske øhav. men der vil nok kun falde 1-3 centimeter sne og det er næppe nok til en kælketur.

Meteorolog på TV2 vejret Danny Høgsholt siger, at resten af landet må vente til tirsdag med at finde kælken frem:

- Først natten til tirsdag vil der komme sne i det meste af landet, og inden tirsdagen er omme, vil der ligge fem centimeter sne mange steder, og det skulle være nok til at få kælkene igang, siger Danny Høgsholt.

Isskruninger i Øresund Vinterpix


LIGGER DER SNE HOS DIG? SEND ET BILLEDE TIL 1929@BT.DK

Den nuværende kulde bider sig fast og varer hele den kommende uge. Der vil være en til to minusgrader i dagtimerne. Om natten vil der være minus fem grader, og natten til onsdag kan det blive lidt koldere. Måske helt ned til minus 10 grader i Sønderjylland.
Derfor bliver tirsdagens sne liggende de følgende dage.

Onsdag og torsdag vil der være få og lette snebyger, som kun giver 1-2 centimeter sne.

LIGGER DER SNE HOS DIG? SEND ET BILLEDE TIL 1929@BT.DK
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.