Vores forsikringsselskab Gouda har sørget for, at deltagerne på turen har haft kontakt til krisepsykologer, siger Vibeke Mejer Henriksen. Hvorvidt deltagerne skal fortsætte deres rejse rundt i det afrikanske land, det er op til dem selv at beslutte.
Vores forsikringsselskab Gouda har sørget for, at deltagerne på turen har haft kontakt til krisepsykologer, siger Vibeke Mejer Henriksen. Hvorvidt deltagerne skal fortsætte deres rejse rundt i det afrikanske land, det er op til dem selv at beslutte. Foto: Adventuredk

Da Anne Guldberg Kramer Nielsen faldt 67 meter ned og mistede livet, var hendes rejsekammerater vidner til den tragiske ulykke. Derfor har de fået tilbudt hjælp fra krisepsykologer, fortæller Vibeke Mejer Henriksen fra Adventuredk, som står bag turen til Zambia.

- Vores forsikringsselskab Gouda har sørget for, at deltagerne på turen har haft kontakt til krisepsykologer, siger hun.

Hvorvidt deltagerne skal fortsætte deres rejse rundt i det afrikanske land, det er op til dem selv at beslutte.

- De er voksne mennesker, så de skal selv vurdere, om de vil fortsætte turen eller ej. Hvis de vil fortsætte, så gør de det. Hvis de vil hjem, så sørger vi for, at de kommer hjem, siger Vibeke Mejer Henriksen.

Hvis deltagerne vælger at tage hjem, vil de få prisen for turen refunderet, fortæller rejsearrangøren. Hun ønsker ikke at oplyse, hvordan Anne Guldberg Kramer Nielsens rejsekammerater tager den voldsomme oplevelse.

- Det er en privat sag, så det vil jeg ikke udtale mig om, siger Vibeke Mejer Henriksen.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.