Rabiate holdninger mod venstreorienterede og indvandrere får nu foreningen Krigsveteraner & Pårørende til at indstille, at foreningens nordjyske lokalformand trækker sig.

Den nordjyske folketingskandidat og leder af Stop Islamiseringen af Danmark, Anders Gravers, er nemlig også lokalformand for Aalborg og omegn for de hjemvendte danske krigsveteraner, der har mistet arme og ben i den danske kamp for demokrati.

Stop Islamiseringen af Danmark er en af de bevægelser, som den norske terrorist og massemorder Anders Behring Breivik så op til.

Formanden for Krigsveteraner & Pårørende vil tage Anders Gravers' rolle op til et bestyrelsesmøde på lørdag, hvor han vil indstille at han træder tilbage.
 
- Man kan ikke have kasketter for så forskellige foreninger på samme tid. Folk blander jo sammen, hvornår han udtaler sig på vegne af sit parti, og hvornår han udtaler sig som vores forening. Vi er jo en upolitisk forening, der udelukkende skal tale soldaternes og deres pårørendes sag, siger Henning Mildahl Grossmann til bt.dk.

ER DET FORSTÅELIGT, AT FORENINGEN FOR KRIGSVETERANER VIL AF MED ANDERS GRAVERS? DELTAG I DEBATTEN UNDER ARTIKLEN

I 2009 måtte Stop Islamiseringen af Danmark smide et centralt dansk medlem ud, fordi han havde skrevet, at han ville nakkeskyde socialister og smide dem i havet. 

 - Jeg hader ikke muslimerne. De gør bare, hvad de er programmerede til. Næ, det er socialisterne, jeg gerne ville trække ud til landets kyster, nakkeskyde og derefter smide i havet, skrev det daværende medlem Henrik Gøtke.

Stop Islamiseringen af Danmark beskriver sig stadig som en modstandsbevægelse, der bekæmper indvandrere og venstreorienterede.

- SIAD er derfor ikke længere et parti, men nu en ren modstandsbevægelse, der vil bekæmpe islamiseringen og de venstreorienterede multikulturister, der vil ødelægge vores land, skriver partiet.

- Og det får det til at vende sig i mig. Vores forening skal ikke repræsenteres af karl smart typer, der ligger op til ballade og holdninger, der repræsenterer det modsatte af det, som de danske soldater slås for. Altså demokrati, siger Henning Mildahl Grossmann.

I Aalborg er Anders Gravers klar til at splitte foreningen.

- Jamen, hvis jeg ikke må være lokalformand, så melder vi os da bare ud og stifter vores egen forening, som vi kan kalde Nordjyske Krigsveteraner. Jeg kan fint skelne de to roller, siger Anders Gravers, der ikke kan komme til foreningens bestyrelsesmøde i weekenden

Men du er jo leder af et parti, der beskriver jer som en 'modstandsbevægelse, der vil bekæmpe indvandrere og venstreorienterede.'

- Og? Vi gør det jo ikke med vold og bruger kun vores pen som våben.
 
Er det forståeligt, at foreningen Krigsveteraner & Pårørende vil af med Anders Gravers, eller overreagerer de?

Deltag i debatten herunder. De bedste indlæg vil blive bragt i B.T.