Nattens stormvejr har toppet og vil hurtigt aftage i løbet af formiddagen. Kun bornholmerne vil i eftermiddag fortsat opleve kraftigt blæsevejr, oplyser DMI.

Et gevaldigt blæsevejr med vindstød op til stærk storm buldrede i nat løs over Danmark. Men selvom det fortsat blæser over det meste af landet, er det værste overstået, oplyser Danmarks Meteorologiske Institut (DMI) torsdag morgen.

- I løbet af formiddagen vil det relativt hurtigt aftage over stort set hele landet, fortæller vagtchef Bill Vejdegren fra DMI.

Kun på Bornholm, hvor stormen som det eneste sted i Danmark lige nu er tiltagende, vil man i eftermiddag stadig mærke blæsevejret.

Det var især i Sønderjylland og i Østersøområdet, man i nat skulle holde særligt godt fast på hatten. Omvendt slap Nordjylland billigere end ventet.

- I forhold til vandstanden gik det værst til ved Vadehavet, hvor der har været over tre meter. Men vandstanden er faldende nu, fortæller Bill Vejdegren.

Tidligt torsdag morgen har Øresundsbroens Trafikcenter desuden udsendt et varsel om, at vindfølsomme køretøjer frarådes at passere broen frem til klokken 11.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.