Lyt til artiklen

Den bus, som Rasmus Jarlov bruger til sin private sightseeingvirksomhed, er i nat brændt ned. Den holdt parkeret ved hans bopæl i nordvestkvarteret i København.

Kort før kl. 1 i nat kom politiet og bankede på den konservative politikers dør. Selv havde Rasmus Jarlov intet hørt, før han fik beskeden om, at han nu er ejer af en udbrændt bus. Til daglig er han leder for Det Konservative Folkeparti i Borgerrepræsentationen i København.

Læs også:

- Jeg er helt på bar bund. Der kommer efterforskere ud fra forsikringsselskabet for at komme med et bud, men jeg er meget uforstående over for, hvad der er sket, siger Rasmus Jarlov.

Selvom understreger han, at der er mange mennesker, som ikke kan lide ham, mener han ikke selv, at han har grund til at tro, at der ligger en forbrydelse bag.

- De senere år har jeg været udsat for en masse ting. Mange indbrud, fået stjålet min bil og oplevet hærværk på min bopæl. Desuden var der i sommer en bølge af påsatte brande i papircontainere i området. Min første tanke var, at det måske var de samme, men det har jeg slet ikke forstand på eller viden om, siger han.

Læs også:

Ifølge politikeren mener politiet ikke, at branden er påsat. Men samtidig kan de heller ikke forklare, hvorfor bussen er brudt i brand af sig selv.

- Der har været mange episoder omkring min bopæl, og senest blev en mand slået ihjel 300 meter væk (taxachaufføren ved Bellahøj, red.). Det er ved at være et område, hvor der sker mange ting. Og det er svært at sige noget om denne enkelte episode, men der er påfaldende mange episoder herude, fortæller politikeren.

De Konservatives Rasmus Jarlovs bus er i nat brændt ned tæt på politikerens hjem.
De Konservatives Rasmus Jarlovs bus er i nat brændt ned tæt på politikerens hjem.
Vis mere