Mærsk Mc-Kinney Møller begraves lørdag, og det bliver med gæster fra det absolut højeste lag af samfundet.

Regentparret, Kronprinseparret og Prins Joachim og Prinsesse Marie deltager alle i Mærsk Mc-Kinney Møllers bisættelse.

Når Mærsk Mc-Kinney Møller skal bisættes klokken 15 på lørdag i Holmens Kirke, bliver det med massiv deltagelse fra det danske Kongehus. Det oplyser hoffets kommunikationschef, Lene Balleby.

- Både Regentparret, Kronprinseparret og Prins Joachim og prinsesse Marie vil deltage i bisættelsen ved Holmens Kirke, siger hun til bt.dk.

Maersk


Dronni9ngen 72 års fødselsdag,Amalienborg


Der har tidligere været spekuleret i, om blot Dronning Margrethe og Prins Henrik ville deltage i den 98-åriges skibsreders bisættelse. Men nu viser det sig altså, at også de unge kongelige deltager. Derfor vil både Kronprins Frederik og Kronprinsesse Mary samt Prins Joachim og Prinsesse Marie indfinde sig i Holmens Kirke på lørdag. Ifølge Lene Balleby har samtlige kongelige deltagere haft et ønske om at deltage i bisættelsen.

- De har ønsket at deltage, fordi de hver især har kendt Mærsk Mc-Kinney Møller gennem en lang årrække, siger Lene Balleby.histscan 20070524 iho


Som bekendt har Prins Joachim eksempelvis arbejdet for Mærsk i Hong Kong. Mærsk Mc-Kinney Møller skal begraves på Hellerup Kirkegård, ved siden af sin hustru Emma og sine forældre på familiegravstedet.