Foto: Iris (modelfoto).

Ved du noget om sagen? Så hører BT meget gerne fra dig. Send en mail til 1929@bt.dk eller skriv en besked til os her på Facebook.

Et ellers sympatisk aktiveringsprojekt for knap 40 personer i Skive Kommune har vist sig at give gevaldigt bagslag.

Det skriver Skive Folkeblad.

Skive Kommune har nemlig givet 35-40 personer, hvoraf hovedparten er syriske flygtninge, et medlemskab til bokseklubben BK Limfjord. Men det vækker imidlertid ikke synderligt stor begejstring hos flere af klubben hidtidige medlemmer.

For med de knap 40 nye medlemmer i bokseklubben, så har 100 andre af medlemmer valgt at opsige deres medlemskab, fordi de ifølge Skive Folkeblad følte, at de nye medlemmer fyldte for meget i klubben.

Maria

Og det kan vise sig at få ganske alvorlige konsekvenser for bokseklubben. De mange opsigelser betyder nemlig, at klubben, der i forvejen er økonomisk presset, er på randen til at måtte dreje nøglen om.

Klubben, der i et forsøg på at komme økonomien til livs har afskediget klubbens eneste ansatte, føler nu, at kommunen ikke viser nogen vilje til at hjælpe dem ud af den økonomiske krise, som kommunen til dels har været med til at putte dem i.

»Alle vasker hænder og lader os stå tilbage med aben,« siger bestyrelsen i BK Limfjord til Skive Folkeblad.

df

Ifølge avisen har kommunen afvist BK Limfjords ansøgning om fuld lokalestøtte, som alle andre klubber i Skive Kommune ellers får. Begrundelsen lyder, at der er tale om for høj en husleje.

Formanden for Skive Kommunes Kultur- og Fritidsudvalg, Ditte Staun (R), pointerer dog over for Skive Folkeblad, at BK Limfjord får 587.872 kroner i tilskud. Og det er ifølge hende meget højt.

Hun tilføjer til avisen, at man gerne vil hjælpe klubben med at finde andre og billigere lokaler.

Ved du noget om sagen? Så hører BT meget gerne fra dig. Send en mail til 1929@bt.dk eller skriv en besked til os her på Facebook.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 0 kr.