____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Kronprinsesse Mary var i dag forbi den stand i Bella Centeret i København, hvor aarhusianske boligforeninger har lavet et kontroversiel Nintendo Wii-spil, hvor det gælder om at ramme en bus med sten. 

Spillet er lavet for at man kan se, at når bussen rammes, så stopper den med at køre i området. Formålet er at gøre opmærksom på problemerne i de socialt belastede områder.En af mændene bag spillet forklarer, at Kronprinsessen tilsyneladende synes godt om spillet. 

- Da de kom til vores stand, sagde en person i hendes følge 'det er så her, der bliver kastet med sten', hvortil hun svarede 'det vil jeg se,' forklarer direktør i Arbejdernes Andels Boligforening Anders Rønnebro til BT.Følget ankom herefter til standen, hvor Kronprinsessen fik fremvist den kontroversielle udstilling, der har skabt vrede blandt buschauffører, der ikke kan se det sjove i nogen kaster sten mod en bus. De er bange for at spillet i stedet vil resultere i flere stenkast.

- Da hun havde set udstillingen i sin helhed smilede hun og gik igen, siger Anders Rønnebro.
  
Det er endnu ikke lykkedes BT at få en kommentar fra Kongehuset eller Kronprinsesse Mary til spillet.