En gæld på mere end 100 millioner kroner får med al sandsynlighed skifteretten til at erklære den tidligere mesterbokser konkurs i morgen onsdag.

- Det ser ud til, at det ender med konkurs, så det må jeg nok til at forholde mig til, siger han til bt.dk.

Hans Henrik Palm er bl.a. kendt for at være manden, der startede Fitness.dk og være en af de helt store aktie- og ejendomsspekulanter inden finanskrisen.

- Jeg var med i en optur, som mange nød godt af, og nogle gange lader man sig rive med. Da finanskrisen gjorde sit hug, blev jeg derfor ramt på alle brikker, siger han.

I starten af 2009 stod det klart, at han på få år havde mistet flere hundrede millioner kroner, og siden har han levet på bankens nåde. Han har bl.a. fået lov at blive boende i sin millionvilla i Hellerup - en villa som tidligere var ejet af den rufferidømte Anni Fønsby og den fallerede IT-mand Erik Damgaard. Nu ser kreditorerne dog ud til at have fået nok.

- Det har været en presset situation i to år nu, og jeg har hele tiden vidst, at der var en ende på det. Det kunne jo ikke fortsætte sådan her. Så på et plan synes jeg, det er ok, at Skat sætter en streg i sandet. Det er ’the name of the business'.
 
Han siger selv, at gælden til Skat er på en del mere end 100 millioner kroner. Alligevel er der en anelse bitterhed at spore hos eksbokseren, når snakken falder på skattefar.

- Jeg har gennem årene lavet tusindvis af arbejdspladser, jeg har betalt millionbeløb i skat, og jeg føler derfor selv, at jeg har leveret, hvad jeg skulle til det danske samfund. Alligevel er det nu dem, der går ind og svinger leen.

Der skal dog mere end en mavepuster som denne til at forhindre Palm i at rejse sig igen.

- Man skal være jubeloptimist, hvis man lige i det her øjeblik ser lyst på fremtiden, men altså jeg kigger da fremad, og det er jo ikke fordi jeg er død. Alle mennesker har ret til at arbejde, så det har jeg tænkt mig at fortsætte med, og jeg har da også gang i et projekt.

Hvad projektet går ud på, ønsker han dog ikke at løfte sløret for.

- Jeg har nogle ting i støbeskeen, som jeg tror kan blive rigtig sjovt og spændende.