Den fængslede finansmand Klaus Riskær har det hårdt i Sdr. Omme statsfængsel og har af uforklarlig grund tabt sig ti kilo.
Den fængslede finansmand Klaus Riskær har det hårdt i Sdr. Omme statsfængsel og har af uforklarlig grund tabt sig ti kilo. Foto: Esben Salling

Klaus Riskær har siddet fængslet siden 2007 for bedrageri og nu sætter opholdet sine tydelig spor på finansmanden, der af uforklarlig grund har tabt sig 10 kilo.

- Jeg er nede på 80 kilo, hvilket jo ikke er meget for en mand på min højde, og som i forvejen ikke har noget fedt at forbrænde.

- Det efterlader rigtigt nok løftede øjenbryn hos folk, der ser mig. Men jeg er i løbende kontakt med specialister og går til undersøgelser på Mølholm Privathospital i Vejle for at finde ud af, hvad der er i vejen, siger Klaus Riskær til Billed-Bladet.

Klaus Riskær


Specialisterne har endnu ikke kunnet fastslå årsagen, og der har været spekulationer fremme om den 54-årige levemand skulle lide af tarmkræft, men det er der ikke en diagnose på, ifølge ham selv.

Til BT Klaus Riskær Pedersen


- Der foreligger ingen diagnose på, at jeg skulle fejle noget livstruende. Jeg har det o.k.. men det bekymrer lægerne, at jeg ikke tager på i vægt. Det skal jeg have styr på. Menuen herinde er ikke til at blive fed af, siger han til ugebladet.

Han afviser dog ikke, at det kan have noget med det psykiske aspekt af fængselsopholdet at gøre, selv om han tidligere har set meget lyst på sit ophold bag tremmer. Han lider desuden af tinitus, der giver en konstant hyletone i ørerne.

Klaus Riskær har i oktober afsonet halvdelen af sin seks år lange fængselsstraf, men får muligvis lov til at komme ud endnu tidligere.

riskjær
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.