Lærke Fischer fra Sakskøbing på Lolland har samlet flere tusind julegaver sammen til trængte familier, så de også kan glæde børnene i julen. Men ingen vil have gaverne.

Det skriver TV 2 Øst.

Den 22-årige studerende besluttede sig tidligere på året for, at hun ville gøre en indsats for at kunne glæde økonomisk trængte familier over hele landet. Derfor har hun brugt det meste af året på at indsamle 2550 pakker bestående af bamser, dukker, brætspil, malersæt og alt fra Disney-filmen 'Frost'.

Umiddelbart lyder det som børne-favoritter, der hurtigt kunne få ben at gå på. Men indtil videre har kun 50 familier meldt sig som arvtagere af de mange gaver, som for øjeblikket hober sig op i Lærke Fischers hus i Sakskøbing.

Siden september har man kunnet ansøge om at få del i pakkerne i Facebook-gruppen 'Hjælp til julegaver'. Deadline for ansøgninger er om ganske få dage - 5. november - og derfor er Lærke Fischer nervøs for, om hun brænder inde med de flere tusind gaver, som hun har kæmpet så hårdt for at skaffe.

Til TV 2 Øst fortæller den 22-årige kvinde, at hun ved, at der er folk derude, som kunne bruge hendes service.

»Der er familier i Danmark, der simpelthen ikke har mulighed for at give julegaver til deres børn. Jeg synes ikke, det er fair over for børnene, at de ikke får gaver, fordi forældrene kæmper for at få tingene til at hænge sammen. Og derfor vil jeg gerne hjælpe,« siger hun.

Selvom Lærke Fischer er bosat på Lolland, tager hun imod ansøgninger fra hele landet.

Pakkerne vil således kunne afhentes over hele Sjælland og i Kolding i Jylland.

Samtidig opfordres der i Facebook-gruppen til, at interesserede kan arrangere samkørsel, så selv dem uden bil har en chance for at få en gratis pakke med legetøj.