Med en pris på 1.995 kroner er der lagt op til en dekadent baconoplevelse.

Der er få ting, danskerne elsker mere end at åbne en lækker julekalender hver dag i december frem til juleaften. Og det er også de færreste danskere, som har noget ondt at sige om bacon.

Så hvorfor ikke kombinere de to ting?

Det var netop tanken hos det sønderjyske røgeri Ømands, som nu har kreeret en vaskeægte baconjulekalender. Og det er ikke bare en lille, fedtet sag til 29 kroner i Aldi.

Det er en stor, fed, dekadent kødbombe til 1.995 kroner, som ifølge Ømands er den ultimative julekalender.

'I 2017 introducerer ØMANDS som de første i Danmark en julekalender med 24 forskellige typer bacon. Alle med deres helt egen smagsnuance og historie. Det kan man vist, uden at fornærme nogen, kalde for den ultimative julekalender', skriver de i en pressemeddelelse.

De skriver videre, at man ikke skal vente alt for længe med at købe en, hvis man vil være sikker på at gå i bacon-koma hele december måned. De laver nemlig ikke særligt mange kalendere.

'Julekalenderen produceres i en meget begrænset mængde på 50 stk. - hverken mere eller mindre. Julekalenderen koster 1.995 kr. og hver pakke bacon indeholder mellem 70 og 100 gram skiveskåret bacon', skriver Ømands.

Allerede sidste år lavede røgeriet en baconadventskalender, som kommer på markedet igen i år.

Begge kalendere kan købes via deres hjemmeside.