Kiwi lukker 11 butikker landet over.Se RB 12:08 26arhKiwi1a2 Kiwi holder længe åbent Foto: Kim Haugaard 25082008
Kiwi lukker 11 butikker landet over.Se RB 12:08 26arhKiwi1a2 Kiwi holder længe åbent Foto: Kim Haugaard 25082008 Foto: Kim Haugaard

Discountkæden Kiwi lukker 11 af deres butikker landet over, samtidig med at der åbnes cirka 15 nye butikker i 2016. Det oplyser kæden selv i pressemedelelse.

I forsøget på fastholde deres position på det danske discout-marked, har Kiwi valgt at dreje nøglen om på 11 af deres butikker, som med kædens egne ord var 'urentable'.

»Tiden er løbet fra nogle af vores placeringer og lokaler. Blandt andet fordi by- og butiksudviklingen de pågældende steder har ændret sig meget siden 2008, hvor vi startede op i Danmark. Enkelte nyere butikker, der bliver lukket, må vi desværre karakterisere som fejlplaceringer. Så selv om vores medarbejdere har kæmpet hårdt hele vejen, har vi måttet konkludere, at nogle butikker ligger på urentable placeringer«, oplyser kædedirektør i KIWI, Carsten Hansen i en pressemeldelse på Kiwis egen hjemmeside.

Herunder kan du se, hvor i landet de 11 Kiwi-butikker, der skal lukke, ligger placeret.

Hadsten, Østjylland

Løgten, Østjylland

Varbergvej i Haderslev, Sønderjylland

Dronninglund, Vendsyssel

Nørre Lyndelse, Fyn

Korsør, Sydvestsjælland

Århusvej i Randers, Østjylland

Hospitalsvej i Nykøbing Falster, Falster

Ringstedgade i Næstved, Sydsjælland

Aabenraa, Sønderjylland

Skive, Midtjylland

Deruvoder medeler Kiwi, at der i øjeblikket er forhandlinger i gang om eventuelle lukninger af yderligere to butikker. Det bliver dog ikke oplyst hvilke butikker, der konkret er tale om.

Men der er også positivt nyt fra discountkæden, som foruden de 11 lukninger samtidig forventer at kunne åbne 15 nye butikker i 2016 blandt andet i hovedstadsområdet.

Det ikke kun Kiwi som i år har måtte sige farvel til flere af deres butikker. Hos konkurrenten Coop har man således valgt at lukke 20 Fakta-butikker, som følge af manglende overskud.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.