Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Line Ernlund ansættes som debatredaktør på BT fra 1. august. Den 42-årige journalist kommer fra en stilling som studievært på TV2 News.

»Vi har længe arbejdet på at styrke debatten på BT - både digitalt og på print - og derfor er vi glade for at kunne fortælle om vores nyerhvervede debatredaktør. Line kommer fra en stilling som studievært og journalist på TV 2 News, og har i syv år haft en stor andel i, at mediedebatprogrammet Presselogen er blevet et af de mest sete programmer på TV2 News,« siger BTs ansvarshavende chefredaktør Olav Skaaning Andersen

»Jeg har fået en fantastisk mulighed for at være med til at udvikle BTs debatunivers. BT har allerede et godt ståsted med stærke kommentatorer, og debatstoffet ligger mig nært, og de erfaringer jeg har gjort mig efter 15 år i tv-branchen, tager jeg naturligvis med mig. Jeg glæder mig til til at få ansvaret for den videre journalistiske udvikling af debatstoffet på print og digitalt på BT,« siger Line Ernlund.

Line er uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole, og har tidligere været journalist på Frederiksborg Amts Avis samt reporter, redaktør og studievært på TV3, DR og TV 2.

Andre læser også