Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

For 12-årige Regitze var det en helt uforglemmelig oplevelse at se Justin Bieber optræde mandag aften i Aarhus.

Og det kan hun særligt takke én mand for. Regitze er nemlig en lille pige, så i begyndelsen af koncerten stod det hurtigt klart, at hun ikke kunne se sit idol, fordi resten af publikum var for høje. Hun blev ked af det, og det så et kærestepar, der også var til Bieber-koncerten.

Kvinde henvendte sig derfor til Regitze og hendes mor, og hun tilbød, at hendes kæreste kunne have Regitze på skulderen, så hun rent faktisk kunne få lov at se den store popstjerne med egne øjne. Op på skulderen røg den 12-årige fan, og igennem de efterfølgende fire-fem numre sad en tydeligt påvirket Regitze på skuldrene af den flinke mand.

Regitze var lykkelig, og nu efterlyser hendes papfar, Michael Thorup, manden, der var så sød at tage hans papdatter på skuldrene. Han har derfor lavet et Facebook-opslag, hvor han skriver:

'EFTERLYSNING ! DEL - DEL - DEL
Kender du fyren her på videoen, så vil jeg meget gerne i kontakt med ham, da han gav Regitze (min papdatter) en uforglemmelig oplevelse.
Han tilbød hende at komme op på hans skulder, så hun at kunne se Justin Bieber på scenen, på Jysk væddeløbsbane, og ikke bare på skærmene.
Dette er måske ikke noget særligt i manges øjne, men for Regitze der ikke den højeste, og derfor rigtigt ked af at hun ikke kunne se sit STORE idol, det største der kunne ske lige der... tårrene trillede bare...
Jeg var ikke selv med til koncerten og kunne derfor selvsagt ikke have gjort dette for hende, men jeg kan gengælde den gode gerning, som han gjorde for Regitze... Hvis der blot er nogen der vil hjælpe med at finde ham...'

I skrivende stund har mere end 5.000 mennesker delt opslaget, men manden er endnu ikke fundet.

Michael Thorup, der er bosat i Ikast, vil rigtig gerne i kontakt med manden, fordi han i den grad reddede den lille piges koncert:

»Jeg skulle hente Regitze og to af hendes veninder efter koncerten, og det var helt oppe at køre over, at Regitze havde været på skuldrene af manden. Det var det første, som de sagde. Man kan jo også se, at hun græder af glæde på videoen,« siger Michael Thorup til BT.