I en video, der er lagt ud på Youtube, kan man se en mand i starten af 40'erne gå amok på en ældre kvinde i S-toget, fordi hun - ifølge ham - ødelægger hans cykel.

- Du har ikke ret til at stå der, din fede ko.

Sådan lyder ordene blandt andet fra en arrig mand, som mister sit temperament i S-toget. Han mener, at den ældre kvinde står et sted, der ikke er beregnet som ståplads, og hun kommer til at fylde for meget med sin cykel og ridser hans dyre mountainbike.

En ung mand blander sig og beder manden om at tale ordentligt, hvorefter resten af togkupéen også tager til genmæle over for manden, der har anden etnisk baggrund end dansk.

En kvinde går så langt, som at kalde manden for 'udansk', hvilket andre personer i kupéen tager afstand fra.

Det er en af passagerene, som i smug har filmet videoen med sin iPhone og fanget det vilde optrin. B.T. har været i kontakt med manden, som ønsker at forblive anonym.

Den oprindelige video er blevet fjernet igen fra på Youtube, men en bruger, der kalder sig AndreasLDK, og som efter eget udsagn intet har med episoden at gøre, lagde videoen ud igen i torsdags.

Debatten, som kører under videoen på Youtube er, ligesom mandens temperament, løbet løbsk og kæmmer over med racistiske bemærkninger.

Eksempelvis skriver brugeren cktoma89:

- Det ændrer ikke min holdning omkring indvandrere.. De skaber sig, ligesom ham i videoen, og de bliver aldrig anderledes, de dyr...

En McLovindk, som tilsyneladende har været til stede ved episoden, forsøger at mane folk til ro.

- Inden for hidser sig alt for meget op over dette misvisende billede, burde de kende optrinnet til at manden kommer op i det røde felt. Kan sige så meget, at den gamle "dame" ikke lige frem er venlig eller imødekommende over for ham, selvom han er det - indtil det bliver for meget for ham. 

Hvad der helt præcist skete inden kameraet begyndte at rulle i S-toget ved kun de mennesker, som var tilstede. 

Kender du noget til episoden eller kender du manden, så kontakt B.T. på sms 1929 eller mail på 1929@bt.dk.

B.T. sætter fokus på danskernes hensynsløshed med sommerkampagnen 'Uden Hensyn'. Deltag i debatten på vores Facebook-side 'Vi vil have høfligheden tilbage!'.