Et kæmpe shopping-center blev torsdag eftermiddag evakueret midt under åbningsfesten.

Tusindvis af kunder måtte ifølge eb.dk forlade det nye shoppingcenter Kronen i Vanløse.

Det fortæller Kronens pressekontakt Julie Zerlang til avisen:

»Det, der er sket, er, at der er en røgalarm, der er gået i gang. Når det sker, går hele systemet automatisk i gang. Det, vi kan se indtil videre, er, at der er en lille røgudvikling, men der er ikke nogen brand,« siger hun.

I forbindelse med åbningsfesten optrådte D.A.D-forsangeren Jesper Binzer, og han måtte afbryde koncerten på grund af evakueringen, skriver Ekstra Bladet, som har talt med en af deltagerne til festen, Sofie Grevy.

Hun fortæller, at der til at begynde med var lidt forvirring, da musikken var så høj, at der ikke var nogen, der kunne høre alarmen.

»Så der gik lidt tid, før folk fandt ud af, at de skulle ud,« siger hun til Ekstra Bladet.

Shoppingcenteret er dog blevet åbnet igen, oplyser Kronen på Facebook.

'Måske spillede Jesper Binzer og hans band så højt at røgalarmen gik? Den lille episode er slut nu, og centeret er fortsat åbent', lyder det.

Projektet med shoppingcenteret har været undervejs i flere år og var i første omgang døbt 'Galleria'. I 2014 overtog Tristan Capital Partners og Solstra Capital Partners, som er ejere og bygherrer på projektet, da det på daværende tidspunkt var gået totalt i stå.

Torsdag åbnede det 59.000 kvm store center, som ligger klods op ad Vanløse Station og bliver Storkøbenhavns ottende største shoppingcenter, for første gang.

Udover butikker og restauranter har Kronen Vanløse også lejligheder på taget.