Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Pizzakæden Domino’s har efter dårlige regnskaber fået vendt skuden. Nu øjner de en udvidelse af kæden i Danmark.

Domino’s er for alvor tilbage. I 2014 præsenterede kæden et årsregnskab, der viste et underskud på mere end syv millioner kroner.

Nu har Danmarks største pizzakæde fået grønne tal tilbage på årsregnskabet og havde således i 2015 et overskud på tre millioner kroner.

Det har nu fået kæden til at tænke stort. De 22 restauranter, som kæden lige nu har i Danmark, skal blive til flere. Det skriver Domino’s i en pressemeddelelse ifølge detailfolk.dk.

»Vi har valgt at koncentrere alle vores kræfter om udvidelse af nye butikker, forretningsudvikling, konstant fokus på produkternes kvalitet og kundernes madoplevelse, mens vi indgår samarbejder med andre, der ligeledes er stærke inden for deres kernekompentencer,« siger den administrerende direktør for Domino’s Danmark Carsten Kjems Falk i pressemeddelelsen.

Den amerikanskbaserede pizzakæde blev grundlagt i 1960 under navnet ’DomiNick’s’ af Tom Monaghan og hans bror, James. Året efter købte Tom Monaghan sin bror ud af firmaet, og i 1965 blev navnet ændret til ’Domino’s Pizza, Inc.’. Danmark fik sin første Domino’s i 1997 på Frederiksberg.

I dag er der 22 Domino's-restauranter i landet, men ifølge Carsten Kjems Falk skal det tal mere end fordobles.

Ifølge Finans.dk forventer den administrerende direktør, at kæden når op på mere end 50 butikker i Danmark inden for en kortere årrække. Syv af dem forventes at blive åbnet i 2016.

Andre læser også