'Det er grimt, trist og kedeligt - slet ikke julet på nogen måde.'

Sådan lyder én af de efterhånden mange kommentarer, som Ugeavisen Kolding har modtaget på Facebook til en artikel om juleudstillingen i Kolding Storcenter.

For et isbjerg, der er lavet af papkasser, og juletræer, der er lavet af bukser, bamser og skjorter, er nemlig langt fra det, som de fleste forbinder med en god, gammeldags og traditionel juleudstilling med nisser og julemænd.

Og det har tilsyneladende fået mange koldingensere til at undre sig over Kolding Storcenter og deres beslutning om en noget alternativ juleudstilling i år.

Vis mere

'Det en ommer, jeg håber ikke det har været dyrt at lave, for kønt er det ikke,' skriver Jette Rasmussen, mens Heidi Thorleifsson Beck bakker op:

'Trist og grimt og intet med jul at gøre. Husker tiden hvor julemanden var i fokus og havde sin scene hvor ungerne kunne aflevere ønsker og sutter. Nu har han en sølle plads som slet ikke ligner noget til en julemand.'

'Min dreng på 5 udbrød, mor det er klamt! Ved synet af juletræerne.'

Vis mere

'Der er slet slet ikke noget jul over det, det er simpelthen det grimmeste jeg nogensinde har set der skulle have med jul at gøre.'

Og sådan fortsætter en lang række af de knap 200 kommentarer, som Ugeavisen Kolding har fået til deres artikel om udstillingen.

Centerchef: Vi lytter til kritikken

Gitte Lindbo, der er centerchef i Kolding Storcenter, fortæller til BT, at man lytter »konstruktivt til de mange negative reaktioner«.

»For selvom forandring fryder, kan den ofte være svær at rumme.«

»Sidste år modtog vi en del kritik på grund af manglende fornyelse, så vi lytter til vores gæster og modtager gerne både ris og ros. Samtidig er vi også glade for, at der er så mange, som går op i vores juleudstilling,« siger hun.

Hun tilføjer, at man foruden det 12 meter høje interaktive juletræ også kan finde den noget mere traditionelle julepynt i Kolding Storcenter i form af både nisser, pyntede, grønne juletræer og en 'ægte' julemand,

Vis mere

Og selv om juleudstillingen for nogen af centerets gæster måske kan virke en smule besynderlig, så understreger Gitte Lindbo, at man har haft mange overvejelser omkring udstillingen.

»Vores juletræer, der er lavet af sutter og bamser, jeans, skjorter, bøger og sko er jo repræsentativt for, hvad man købe i centerets butikker, og så har vi jo stadig vores julemand, som er i centeret fra morgen til aften, hvor han både spiller dukketeater og lytter til børnenes juleønsker,« tilføjer hun og fortsætter:

»Men til syvende og sidst er vi også klar over, at når man vælger at gå en lidt anden vej, så stikker man jo også næsen frem.«

Vis mere