Arkivfoto
Arkivfoto Foto: Kim Haugaard

Dansk Flygtningehjælp var med til at spolere en juletræstænding i Roskilde. Det mener et forarget byrådsmedlem fra Dansk Folkeparti, der har skrevet et debatindlæg.

Julen er glædens tid, og en højtid som de fleste danskere bruger med deres familier. Det gjorde Gitte Simoni også sidste weekend, da hun var til juletræstænding på Stændertorvet i Roskilde med sin familie. Byrådsmedlemmet fra Dansk Folkeparti mener, at arrangementet og familietraditionen blev spoleret. Hun skriver i et debatindlæg i Roskilde Avis.

Nettos julesalg

»Bedst som vi stod på tærskelen til at høre Søren Banjomus, ødelagde Roskilde Kommune min juleglæde. 'Der går nogle folk rundt og samler ind til Dansk Flygtningehjælp, for der er nogen ude i verden, der har brug for hjælp,' blev der sagt fra scenen.«

Det undrer lokalpolitikeren, at Roskilde Kommune allierede sig med Dansk Flygtningehjælp. Hun kan ikke forstå, hvorfor organisationer med bestemte holdninger skal være inviteret til sådan et arrangement.

Hvis jul

»Skal jeg havde dårlig samvittighed, når jeg tager til juletræstænding med mine børn? Skal juletræstænding bruges til at indoktrinere mig til en bestemt politisk holdning? Hvorfor skal børn tvangsindlægges til den slags?«

Er du enig i indlægget? Giv din holdning til kende i afstemningen forneden.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.