Martin Thorborg slår ud med armene i en ny video på youtube.

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>'Find fucking Holger' og 'Fuck kællingen fra X Factor' er blandt de vendinger, den kendte iværksætter Martin Thorborg bruger i en ny youtube-video. Her beskriver han de 'latterlige' og 'ligegyldige' historier, der optager Danmark i øjeblikket.

På videoen ser man en solbrun Martin Thorborg uden for sit formodet hjem i Florida efter en løbetur. Han har tydeligvis haft behov for at få lette hjertet. Stakåndet og svedig raser han over de uretfærdigheder danske iværksættere møder i samfundet. 
   
Det er samfundets skyld
Møgfaldet er angiveligt antændt af en nyhed om, at iværksættere nu skal betale 2000 kroner for at stifte nyt selskab. Ja, videoen handler faktisk om de kummerlige forhold, som iværksættere lever under i Danmark.

Hvad dette helt præcist har med lille Holger eller kællingen fra X Factor at gøre er en smule forvirrende, men ifølge Thorborg er det samfundets skyld.

I videoen sammenligner han samfundet med den synkende skude Titanic, der kun holdes oven vande af danske iværksættere, der pumper vand over bord, mens resten af besætningen og passagerne sidder og stempler ligegyldige papirer. Sprogbillederne er fantastiske. 

Startede Jubii
Martin Thorborg var med til at starte internetportalen Jubii. Han har derudover været med til at starte et hav af andre virksomheder, herunder iværksætter-portalen Amino, som sjovt nok er en portal for iværksættere.

Se videoen herunder: