Fynsk ægtepar udlover dusør for at få solgt deres hus.

»Find en køber til mit hus, og jeg giver dig en dusør på 10.000 kroner.«

Sådan lyder tilbuddet fra Jimmi Røldal og hans kone, Heidi Rosenqvist. De står med en dejlig villa i en forstad til Odense, som de gerne vil af med. De har nemlig købt en byggegrund på Sjælland, som de gerne vil bygge et hus på.

Der er absolut intet i vejen med huset. Det er en »indflygtningsklar og flot 1-plans villa i et børnevenligt kvarter.« Huset er kun fem år gammelt, og for de 2.695.000 kroner, det koster, får du både solcelleanlæg og 140 kvardratmeter, der ikke skal vedligeholdes lige med det samme.

Der er bare ét problem:

Ingen vil købe det.

Ifølge EDCs salgannonce har huset i Odense-forstaden Paarup været til salg i godt fire måneder og er netop blevet sat ned med 100.000 kroner.

Men nu skal der ske noget, synes Jimmi Røldal. Derfor har har lavet et opslag på Facebook, hvor han udlover en dusør på 10.000 kroner til den, som finder en køber til hans hus.

»Jeg har gjort det for at tænke lidt utraditionelt - for at skille sig ud fra mængden. Vi står snart med en byggetilladelse til en grund, vi har købt på Sjælland, og så vil vi gerne videre. Derfor udlover vi en dusør til den, som kan finde en køber til vores hus,« fortæller Jimmi Røldal til lokalavisen.dk.