Intet opslag på Jensens Bøfhus' Facebook-profil slipper for folkets vrede. Det vrimler med negative kommentarer, efter Jensens Bøfhus fredag fik Højesterets ord for, at Jacob Jensen skal betale 200.000 kr. i erstatning og overdrage sit domænenavn, fordi han kalder sin fiskerestaurant i Sæby for Jensens Fiskehus.- Det er sidste gang, jeg sætter mine ben hos jer, I burde skamme jer, og hvor er det ulækkert af jer, er blot nogle af de ord, der bliver skrevet som kommentarer til bøfhusets forskellige Facebook-opslag.

Fredag er der blevet oprettet en Facebook-side ved navn 'Boykot Jensens Bøfhus', som i skrivende stund er oppe på 29.128 likes.

Der er altså ingen tvivl om, at folk uenige med Højesterets dom, der tidligere i dag slog fast, at Jensens Bøfhus har ret til at kræve 200.000 af Jacob Jensen.


- Jeg er rystet over dommen. Jeg indrømmer gerne, at det er helt surrealistisk for mig, siger Jacob Jensen til BT TV.

Jensens Bøfhus ønsker blot at værne om deres brand, sagde spisestedets tidligere pressechef, Jens Arnborg Lund, da sagen i 2013 kom for Sø- og Handelsretten.

- Vi ønsker naturligvis at værne om vores brand og vores navn, som vi i mere end 20 år har brugt mange millioner kroner på at markedsføre. Vi mener ikke, at andre restauranter bør kunne trække på den goodwill, som vi har opbygget,« udtale han i 2013, skriver business.dk.