Den tidligere charter-dronning Janni Kjær sænker nu prisen for at lokke købere til sin luksusbolig i nordsjællandske Hørsholm.

48-årige Janni Kjær satte villaen til salg i november 2010, men pillede den af markedet knapt to måneder senere.

1. januar forsøgte hun sig igen med Mette Lykken Bolig som mægler, men hidtil uden at mæglerskiftet har ført til et salg af boligen, og nu har hun valgt at barbere 300.000 kr. af prisen for at komme af med huset. Se alle billederne: Årets vildeste og dyreste boligkøb Det skriver boligsiden Boliga.

Trods rabatten henvender villaen sig kun til det segment af befolkningen, som allerede befinder sig et godt stykke fra topskattegrænsen. Se listen: Kendte der IKKE kan komme af med deres bolig

Boligen er udbudt til 5,9 mio. kr., og ifølge mæglerens regnestykke skal en køber lægge omkring 32.000 kroner netto om måneden i afdrag.

Der er ifølge salgsopstillingen tale om en stråtækt villa med en stor grund og omgivet af skov og marker i rigmandsenklaven Sandbjerg.

Huset indeholder blandt andet en hovedindgang med dobbelte døre til en rummelig forstue, gæstetoilet, stor opholdsstue og køkken/alrumkøkken/alrum og adgang til 1.-sal med flere værelser. Køberen af huset kommer til at dele vej med Janni Kjærs eks-mand, F.L. Schmidt-milliardæren Christian Kjær, og den tidligere cykelrytter Rolf Sørensen.

Sidstnævnte har også sit hus til salg i øjeblikket. Du kan se Janni Kjær villa HER