- Jeg gjorde det for pengenes skyld. Om det var forkasteligt? Ja, måske, siger rufferidømt, der nu står frem i B.T. søndag. Se også videoerne her på siden.

Den 36-årige Michael Dons fra Viborg blev den 7. april 2011 dømt for at have drevet syv bordeller i Midt- og Vestjylland i perioden 2006 til 2009.

Han fik halvandet års fængsel, hvoraf de seks måneder skal afsones. Derudover fik han blandt andet konfiskeret 700.000 kroner.

Ifølge Michael Dons har han haft flere hundrede østeuropæiske kvinder gennem sin tidligere forretning, der har kastet ‘mange penge af sig’. Penge, der er blevet brugt på luksus-biler, ure, byture og vilde hotel-ophold. 

Mens Michael Dons fyrede den af, spredte kvinderne benene på nogle af 'Danmarks værste bordeller.'

Du kan på nogle måske virke afstumpet og meget kynisk...

- Det er du sgu da nødt til at være. Ellers kan du ikke være i den branche. Det svarer til, at hvis du sælger heroin og ser på en junkie, der kommer hver dag og sidder og ryster. Skal han også sidde og have dårlig samvittighed over at sælge stoffer? Så tjener du som dødens købmand.

- Det er ikke en prinsessedrøm, de har haft siden, de var tre år. Der er da ikke nogle lykkelige ludere overhovedet. De var alle sammen afhængige af vodka. Men det var et job, som de selv valgte. Det skal man ikke glemme.

Synes du, at det var sørgeligt for pigerne?

- Det er jeg sgu nok den forkerte mand at spørge om.

Er det fordi du ikke vil tænke den tanke?

- Det kan godt være. men jeg tror ikke, at det var lykken at sidde i et hus og tage imod kunder. Om jeg er lykkelig? Det ved jeg sgu ikke. Jeg sidder i fængsel pt. Det har været sjovere, end det er nu, siger Michael Dons, der i forbindelse med sin dom fik konfiskeret 700.000 kroner, en bil, et Omega-ur og en del B&O-udstyr.

Køb B.T. søndag og læs:

- Sådan drev han sine bordeller
- Derfor blev han bagmand
- Den fulde spørgsmål-svar-konfrontation

B.T. fortalte den 1. januar historien om polske Joanna, der i fire et halvt år har arbejdet på 18 bordeller i Jylland og på Fyn. Se eller gense videoerne med hende herunder.

Frygtede sex-kunder ville slå ihjelIngen nemme sex-pengeFortier sandheden: Jeg er en løgnerDrikker en liter vodka om dagen