Trods en voldsom snestorm, kan danskere, som planlægger nytår i USA endnu nå frem. SAS har indtil videre ikke ikke aflyst flyafgange til USA. Knap 2.000 afgange er aflyst i USA.

En voldsom snestorm har skabt stort trafikkaos på landjorden og i luften i det meste af USA. Mere end 1.700 fly blev ifølge cnn.com aflyst onsdag, og 310 fly er indtil videre blevet taget af torsdagens afgangsplan.

Det sker på en af de travleste rejsedage på året, hvor folk er på vej hjem fra juleferie, fortæller talskvinde fra US Airways, Michelle Mohr til Cnn.com.

Den voldsomme snestorm har indtil videre kostet seks mennesker livet i USA, og myndighederne opfordrer i visse dele af landet folk til at blive inden døre.

Stormen bevæger sig nu mod New York og Maine, hvor der forventes at falde op mod en halv meter sne i løbet af de næste 24 timer. I Mississippi og Alabama er der erklæret undtagelsestilstand, efter stormen har revet højspændingsledninger ned, og mere end 200.000 amerikanere menes ifølge bbc.co.uk at være uden strøm.

På SAS’ hjemmeside kan du holde dig opdateret om eventuelle aflysninger.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.