Kærlighed har ingen alder. Det er et ældre par, der har fundet hinanden på et plejehjem i Gilleleje, et bevis på. I næste uge skal de nemlig ringforloves.

Det skriver Fonden Mariehjemmene, som har lagt en historie fra Ellen Marie-plejehjemmet i Gilleleje op på deres Facebookside.

I opslaget beskrives det, hvordan to af plejehjemmets beboere, Inge og Willy, har fundet sammen i en alder af 98 og 95 år. De to beboere fik et godt øje til hinanden, efter Willy flyttede ind på plejehjemmet i december 2017.

Parret er nu blevet så glade for hinanden, at de har valgt at blive ringforlovet, og i næste uge skal der findes de fine duge frem på plejehjemmet, hvor parret holder forlovelsesfest for den nærmeste familie.

'Vi er lykkelige, og vi ringforlover os for at få mere hold på hinanden,' siger Willy ifølge Facebook-opslaget og fortsætter: 'Hun vil vel være sikker på, at jeg bliver.'

Inden Willy flyttede ind på plejehjemmet, havde han været enke i 11 år, og i opslaget oplyser han, at han havde regnet med at skulle leve resten af livet som enkemand. Men så mødte han Inge, som også selv har været enke i 24 år.

Og der er flere grunde til, at parret fandt kemien, de har nemlig både ‘flere fælles venner, fælles interesser og samme tankegang om, hvordan tilværelsen skal være.’

Ellen Marie-plejehjemmet er en del af paraplyorganisationen Fonden Mariehjemmene.

Du kan se hele Fonden Mariehjemmenes Facebook-opslag her: