Efter at flere landsdækkende medier, herunder BT, i går berettede at den testikel-angribende fisk, Pacu, var fundet i Øresund, vil en dyrepasser fra Randers Regnskov i morgen svømme rundt blandt stedets pacuer - kun iført badeshorts!

Dyrepasser Kristian Sørensen fra Randers Regnskov er i oprør. Hans højtelskede pacuer har de seneste dage været igennem en mediehetz, som han synes er uretfærdig. Derfor vælger han at fodre fiskene på en meget utraditionel måde i morgen.

- Ved fodringstid i morgen vil jeg i sympati med fiskene hoppe i vandet til vores store flok af 20 kilo tunge pacuer, kun iført badeshorts, og svømme en tur, så alle kan se, at de lader mine testikler i fred.

Fredelige fisk gøres til testikelknusende monstre 

Med sit stunt i morgen, vil Kristian Sørensen vise, at pacuerne primært er vegetarer.

- Jeg kan selvfølgelig ikke kategorisk afvise, at der kan være hold i nogle af de historier, der florerer på internettet om pacuer, der har spist testikler, men det er vigtigt for mig at pointere, at pacuen primært er vegetar. For tiden fodres vores pacuer blandt andet med agurker - dem er der nemlig mange i Danmark på denne årstid, siger Kristian Sørensen, med en slet skjult hentydning om at aviserne på denne årstid har for lidt at skrive om.

Hvis du vil se dyrepasseren sætte testiklerne på spil, sker det i morgen klokken 10.30 i Randers Regnskov.