Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Den kønne sangerinde melder sig klar til at deltage i B.T.s støttekoncert til fordel for slaverne i Danmark i Cirkusbygningen den 2. juni.

Listen af kendte danske musikere, der spiller til B.T.s støttekoncert til fordel for slaverne i Danmark, bliver længere og længere.

Prominente navne som Kim Larsen, Nik & Jay, Szhirley og Big Fat Snake har allerede meldt deres ankomst til koncerten, hvor også initiativtageren til 'Slave i Danmark'-kampagnen, Rasmus Nøhr, optræder. Og nu har den succesfulde sangerinde Ida Corr også meldt sig under fanerne.

Den store begivenhed vil blive afsluttet af netop Ida Corr, når hun sammen med Rasmus Nøhr vil synge hittet 'Det Glade Pizzabud', som var Nøhrs store gennembrud på den danske musikscene.

B.T.s støttekoncert finder sted i Cirkusbugningen i København mandag den 2. juni. Billetter kan købes hos på GAFFA Billet og Cirkusbygningens booking på telefon 33163700 mandag til fredag fra klokken 9 til 19 og lørdag fra klokken 12 til 18.

Billetterne koster 500 kroner stykket. Overskuddet fra koncerten går til foreningen Safe and Alive, der hjælper handlede kvinder i Danmark.

Se mere her.

Følg Rasmus, Oliver, Robert og B.T.'s kamp for at få ændret lovgivningen for ofre for menneskehandel på SLAVE I DANMARK-sektionen