Den 60-årige kontanthjælpsmodtager Claus Hede Nielsen er barnebarn af stifteren af Hede Nielsen-fabrikkerne i Horsens. Nu bliver han til millionær.
Den 60-årige kontanthjælpsmodtager Claus Hede Nielsen er barnebarn af stifteren af Hede Nielsen-fabrikkerne i Horsens. Nu bliver han til millionær. Foto: Brian Rasmussen
Kontanthjælpsmodtageren Claus Hede Nielsen, der er barnebarn af Niels Hede Nielsen, der grundlagde Hede Nielsen-koncernen i Horsens, som bl.a. producerede radioer, tv og cykler, har nu fået de millioner, som civilstyrelsen har afgjort, at Claus i 30 år er blevet uberettiget afskåret fra fra familiens stenrige fond. En fond på over 150 mio. kr. 

- De har lige ringet, nu er pengene landet. Nu er høsten i laden. Nu tør jeg tro på det, den er hjemme, udbryder han ekstatisk, få minutter efter at de mange penge er gået ind på kontoen.

SE VIDEO MED CLAUS HEDE NIELSEN HER

Hvor mange penge vil han dog ikke ud med. 

- Jeg må ikke oplyse, præcis hvor meget, det er for fonden, men vi er to, der skal dele et beløb, der er noget større end 10 mio. kr., så der er tale om adskillige millioner kroner, når Skat også har fået lidt. 

Og pengene falder på et tørt sted, for den 60-årige kontanthjælpsmodtager, der lever under trange kår. Han bor i dag på et værelse på 16 kvadratmeter udenfor Horsens, som han giver 1800 kr. om måneden for.   

Han oplyser, at pengene nu skal investeres, så han forhåbentlig kan leve af renterne.

SE VIDEO MED CLAUS HEDE NIELSEN HER
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.