____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Synes du de daglige indkøb er en sur pligt, så skal du måske overveje fremover at lægge vejen forbi Bilka i Kolding efter shampoo, kartofler og medister. Her bliver man nemlig mødt af en usædvanlig glad og imødekommende betjening, skriver en kunde begejstret på Facebook.

- Jeg oplevede den mest glade og tilfredse kassemedarbejder jeg nogensinde har oplevet ! - og jeg har altså stået i en del kassekøer i mit liv :) Jeg skulle egentlig bare handle fire småting, men endte med at gå og smågrine og smile hele vejen ud af storcentret over, at nogen kan være så glade og tilfredse og bare smitte godt humør, skriver Jakob Nørgaard Nielsen blandt andet i det rosende opslag på Bilkas Facebookside.

Jakob Nørgaard Nielsen er ikke den eneste tilfredse kunde, som har oplevet den glade Bilkaekspedient. Mange andre beretter nemlig om lignende oplevelser.- Han er fuldt ud en fantastisk medarbejder. Havde også fornøjelsen af at blive betjent at denne vidunderlige medarbejder!! Han kunne lære andre kassemedarbejder meget! Trækker endnu på smilebåndet, skriver Betina Theodora Lykkegård Dam i en kommentar, 

- Jeg kan kun give dig ret, han betjente mig torsdag. Og må ærligt sige at det er sjældent man møder en person med sådan en positiv energi og udstråling. Utrolig positiv oplevelse, lyder det rosende fra Robert Métias.

Mere end 500 Bilkakunder har været inde at kommentere på opslaget, og det er blevet delt næsten 800 gange.