En ny undersøgelse viser, at hver tiende danske mand synes, at det er i orden at have sex med dyr, hvis dyret ikke lider overlast. Forskere og politikere ønsker ikke et forbud. Dyrenes Beskyttelse kritiserer, skriver foodculture.dk

Hver tiende danske mand synes, at det er fint, at mænd dyrker hed elskov med en ko, eller at kvinderne får fornøjelse af en rigtig doggy-style. Bare dyret ikke lider nogen last, så er dyresex fuldt ud acceptabelt for 10 procent af den mandlige befolkning i Danmark, hvorimod kun 3 procent af kvinderne synes det samme. Det viser en ny undersøgelse foretaget af Userneeds for Landbrug & Fødevarer og FoodCulture.dk.

Sexolog Vivi Hollænder har i sit virke haft adskillige samtaler med folk, der tænder på sex med dyr. Hun er ikke i tvivl om, hvorfor forskellen mellem mænd og kvinders holdning er så tydelig:

- Min erfaring viser, at kvinder tænker i overgreb, når de hører ordet dyresex, og der kommer straks nogle ubehagelige billeder op, hvorimod mænd kan have en mere nuanceret holdning til det spørgsmål, siger hun til Landbrug & Fødevarers netmagasin FoodCulture.dk.

Det er dog flest kvinder, som har konfronteret hende med deres fantasier om dyresex.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.