Hvis du gerne vil have, at dit barn skal vokse op og blive et geni, er der nogle helt bestemte navne, du skal vælge afhængigt af barnets køn.

Hjemmesiden MooseRoots har via en database med 14.750 navne på filosoffer, matematikere, forfattere, kunstnere og komponister, digtere og vindere af Nobels Fredspris, fundet frem til de navne, som tilhører de klogeste.

Hvis man er passioneret fodboldfan og husker en sommerdag i 1992, vil man muligvis forstå, hvorfor topscoreren hos mændene er navnet John.

Også royalister vil formentlig forstå, hvorfor det er navnet Mary, der topper listen hos kvinderne.

De mest populære navne i Danmark, når det kommer til nyfødte er dog hverken John hos drengene eller Mary hos pigerne, ifølge Danmarks Statistik.

I 2014 og første halvår af 2015 var det mest populære navn til nyfødte drenge William. 890 drenge fik navnet, der indtager en tredjeplads på listen over de mest geniale navne til mænd.

Derudover er det kun drengenavnet Johan, som optræder på Danmarks Statistiks liste over de 50 mest populære navne. 399 nyfødte drenge blev kaldt Johan i 2014 og første halvår af 2015.

Hos pigerne ser det en smule værre ud, når det kommer til antallet af genier i fremtiden. Her er det kun navnet Anna, der er blandt de 50 mest populære navne i Danmark i øjeblikket. 503 nyfødte piger blev kaldt Anna i år 2014 og første halvår af 2015.