Strandhotel Sønderhav er fredag reduceret til en ruin efter nattens brand. 'Vi er chokerede. Vi har lagt så meget tid og kræfter i det. Men vi er selvfølgelig glade for, at det ikke er vores eget hjem, der er brændt. Hovedsagen er, at der ikke er nogen, der er kommet til skade', siger Helle Anette Jessen, der drev hotellet sammen med sin mand Niels.
Strandhotel Sønderhav er fredag reduceret til en ruin efter nattens brand. 'Vi er chokerede. Vi har lagt så meget tid og kræfter i det. Men vi er selvfølgelig glade for, at det ikke er vores eget hjem, der er brændt. Hovedsagen er, at der ikke er nogen, der er kommet til skade', siger Helle Anette Jessen, der drev hotellet sammen med sin mand Niels. Foto: Foto: Karsten Sörensen

Helle Anette Jessen fik sig en en grim forskrækkelse i går eftermiddags, da naboer ringede og fortalte, at hendes hotel stod i flammer.

- 20 minutter inden var jeg kørt forbi på vej hjem fra arbejde. Der havde der ikke været noget, siger hun.

Hun driver Strandhotel Sønderhav med sin mand Niels Jessen. Så snart hun havde fået beskeden, satte hun og hendes søn sig i hver deres bil og drønede de cirka 100 meter fra hjemmet hen til hotellet.

LÆS OGSÅ: 
Stor Brand Hotel Sonderhav- Kollund


- Der stod der store stikflammer ud af hotellet. Det er bare gået hurtigt, siger Helle Anette Jessen.

Hun og hendes søn havde ikke nået at få overtøj på, så naboer var så venlige at låne dem nogle jakker. Kort efter kom Niels Jessen også til stedet.

- Vi er lidt rystede. Vi er chokerede. Vi har lagt så meget tid og kræfter i det. Men vi er selvfølgelig glade for, at det ikke er vores eget hjem, der er brændt. Hovedsagen er, at der ikke er nogen, der er kommet til skade, siger Helle Anette Jessen.

Hun ved ikke, hvad der har startet branden. Det eneste hun kan komme i tanke om, er de varmeblæsere, der stod på første sal.

LÆS OGSÅ: 
Stor Brand Hotel Sonderhav - Kollund


- Men jeg ved det virkelig ikke, siger hun.

Hotellet er lukket om vinteren, og der var derfor ingen personer til stede, da branden brød ud.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.