Kender du til sagen, eller har du oplevet noget lignende, så hører BT gerne fra dig. Send en mail til sboa@bt.dk

Slagelse Sygehus erkender nu over for Sjællandske Medier, at man den 12. juli i år glemte den 62-årige Peder Rasmussen, der var indlagt på sygehuset med hjerteproblemer.

For Peder Rasmussen fra Næstved var der ikke noget usædvanligt over hjerteflimmer. Det havde han prøvet før, og han var derfor ganske rolig, da han kom tilbage til akutafdelingen på Slagelse Sygehus, efter han havde været til røntgen.

Her afventede han et såkaldt DC-stød, der skulle sørge for, at hjerterytmen kom tilbage på plads. Men Peder Rasmussen måtte ifølge Sjællandske Medier vente flere timer, uden der skete noget.

Efter tre timer opdagede han imidlertid, at skærmen bag ham var sort, og at han derfor slet ikke var under overvågning af personalet på sygehuset. Han rettede herefter henvendelse til sygeplejerskerne på stedet, som end ikke vidste, at han var på afdelingen.

»I bagklogskabens klare lys skulle jeg ikke have været så utålmodig, men at en patient kan forsvinde i systemet er stærkt utrygt og bestemt ikke i orden,« forklarer han til Sjællandske Medier.

En portør havde glemt at oplyse sygeplejerskerne om, at Peder Rasmussen var blevet placeret på en stue.

I en mail til Sjællandske Medier erkender Slagelse Sygehus fejlen og skriver, at nu arbejder på at forbedre arbejdsgangene på stedet.