Hans Bisgaard har købt afdøde Mærsk Mc-Kinney Møllers store ubebyggede grund for at dele den i to og sælge dem videre.
Hans Bisgaard har købt afdøde Mærsk Mc-Kinney Møllers store ubebyggede grund for at dele den i to og sælge dem videre. Foto: Privat/Nils Meilvang
15 mio. kr. skulle der på bordet. Men så lykkedes det også for Hans Bisgaard, professor i børnesygdomme ved Københavns Universitet og overlæge ved Dansk BørneAstma Center, at skaffe sig en 8.400 kvm stor grund på Mosehøjvej 15 i Gentofte.

Grunden tilhørte afdøde Mærsk Mc-Kinney Møller, og arvingerne har efter hans død sat grunden til salg, samt de resterende ni grunde derude, som også tilhørte Mærsk.

Mærsk og hus til salg


BT har været i kontakt med Hans Bisgaard, som bekræfter købet. Han skriver i en sms, at grunden er købt med henblik på at opdele den i to dele og derefter sælge den videre med fortjeneste.

Han ønsker ikke at kommentere sagen yderligere.

Maersk


Mærsk selv købte grunden for at spadsere i den sammen med sin nu afdøde kone, Emma. Efter hendes død og efter at rederen selv blev en ældre herre, så blev grunden ikke brugt. Nu er den så solgt.

Læge bag selskaber

Hans Bisgaard har gennem årene tjent ganske godt i sine private selskaber, som er bygget op omkring hans kompetencer som læge. Særligt året 2005 var gunstigt for Bis­gaard, da egenkapitalen i hans selskab Vivo Aps steg med 20 mio. kr. til lige knap 24 mio. kr.

Mærsk gravsted1


Maersk


Siden er egenkapitalen faldet lidt igen, men lægen er alene i sit selskab stadig god for 15 mio. kr.

Hans Bisgaard har forsket i børneastma hele sit professionelle liv og har desuden opbygget den større forskningsenhed COPSAC, der beskæftiger sig med det samme.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.