Det var tilsyneladende en meget skuffet Josefine, der juleaften fandt frostposer under juletræet i stedet for legetøj fra Disney-tegnefilmen 'Frost'.

Det skriver Johnny Larsen, faderen til den fem-årige pige, på Facebook:

»Hmmmm.... Ifølge Josefine er jeg åbentbart den værste til at købe julegaver... Hun ønskede sig "ting fra Frost". Og det fik hun! Hvordan hel.... skulle jeg vide, at Frost var en Disney tegnefilm???«

Facebook-opdateringen er siden gået viralt og i skrivende stund er den 'liked' godt 57.000 gange og delt mere end 6.000 gange. Men det er kun halvdelen af historien. BT har talt med Johnny Larsen for at høre historien bag billedet. Og det er en noget overrasket Johnny Larsen, som kan melde, at billedet er taget i sjov den 25. december.

Læs også: Datter ville bare lave sjov med far - nu går deres Facebook-joke verden rundt

»Billedet er tænkt som et alternativt 'julekort' til venner og familie,« fortæller faderen, der ligesom sin familie er meget overrasket over, at billedet er blevet delt og 'liked' i massevis på Facebook.

Johnny Larsen lagde billedet på Facebok torsdag eftermidag, men blev kontaktet senere samme aften af en ven over telefonen. Det førte til nedenstående ordudveksling:

Læs også:

»Min ven sagde, 'Din datter er blevet berømt på internettet'. Hvad er hun? Når man er far til en fem-årig, der elsker ting fra 'Frost' (tegnefilmen, red.), så er man ikke i tvivl om, hvad 'Frost' er,« griner Johnny Larsen.

Han kan samtidig berolige med, at Josefine fik bjerge af Frost-tøj og Frost-legetøj juleaften, der blev holdt i hjemmet i Helsinge i Nordsjælland.

Johnny Larsen er grillblogger og har hjemmesiden grillguru.dk