Fagforeningen 3F er efter alt at dømme klar til at ofre egne medlemmers interesser for at sikre sig sejren i den månedlange og stormfulde konflikt med Restaurant Vejlegården i Vejle. Det viser denne lydoptagelse, som restauratør Amin Skov i det skjulte lavede med sin mobiltelefon under et hemmeligt møde med en af 3Fs topfolk, gruppeformand Tina Møller Madsen, 15. august.

HØR LYDKLIPPET I PLAYEREN OVER ARTIKLEN (er du på mobilen, kan du høre klippet her).


På mødet gjorde Tina Møller Madsen det klart, at to erstatningssager, som fagforeningen har anlagt mod Vejlegården på vegne af tidligere medarbejdere, ville stoppe, hvis Amin Skov skrev under på en ny overenskomst med 3F og droppede sin hidtidige aftale med Kristelig Fagbevægelse, Krifa.

Samtidig ville 3F standse et muligt erstatningskrav fra Lønmodtagernes Garantifond, LG, fremgår af optagelsen.

Amin Skov opfatter tilbuddet som et forsøg på at købe hans underskrift på en overenskomst, mens 3F afviser, at det skulle være tilfældet. Tina Møller Madsen siger til BT, at udtalelserne på optagelsen udelukkende er et tilbud om en forhandling om en samlet løsning på konflikten, der både involverer erstatningssagerne og en ny overenskomst.

HØR LYDKLIPPET I PLAYEREN OVER ARTIKLEN (er du på mobilen, kan du høre klippet her).

Køb BT fredag og læs hele historien. Læs bl.a.:

  • Se hele dokumentation: Det tilbød 3F til mødet
  • 3F-medlem: Urimeligt, at de ville ofre min retssag
  • Politiker: Det er så ulækkert, som noget kan være
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.