Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Kvindelige brugere af Facebook driver i øjeblikket gæk med deres mandlige venner på det sociale site. Der er blevet sendt en kædemail rundt, hvor kvinderne opfordres til at skrive farven på deres BH i status-updaten.

Der står sort. Og intet andet. Men hvad betyder det? Mange mænd har de seneste dage undret sig, men årsagen er simpel: Der er blevet sendt en kædemail rundt blandt de kvindelige brugere, hvor de opfordrer hinanden til at skrive deres BH-farve i status-updaten.

'Kun for piger/damer :) Lad os have det lidt sjovt og lege en lille leg :) Skriv farven på din BH i din status, sådan så alle drenge undrer sig over hvorfor pigerne skriver farver som status. Lad være med at sige noget til kæresten og lad os ha' det lidt sjovt. Kopier den og send den til alle de piger du kender c" ,) ' står der i kædemailen.

Vil du vide om din kvindelige kollega foretrækker sorte blonder eller hverdags-agtigt hvidt undertøj? Det er nu fri leg for alle interesserede mænd til at kigge godt efter venindernes status-update på det sociale site og holde øje med farverne.

BH-joken har da også affødt oprettelsen af gruppen 'Vi er ligeglade med jeres BH-farve. Vi vil se jeres patter'

Andre læser også